Nieuwbouw Prinses Máxima Centrum van start!

Sinds afgelopen vrijdag staan alle lichten op groen voor de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. De Autoriteit Financiële Markten heeft de financieringsplannen voor de nieuwbouw goedgekeurd en er zijn geen bezwaren ingediend tegen de omgevingsvergunning. Bouwconsortium Pro Liberis, een samenwerking van VolkerWessels-ondernemingen Visser & Smit Bouw B.V., Boele & van Eesteren B.V. en HOMIJ Technische lnstallaties B.V. met Kropman lnstallatietechniek B.V. kan nu van start met de bouw.

Wij feliciteren alle betrokkenen met deze doorbraak. De wijze waarop het initiatief van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK), de Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) en de ODAS Stichting vanaf 2009 is uitgegroeid tot de huidige organisatie is bewonderenswaardig. Het Prinses Máxima Centrum heeft met vastberadenheid, doorzettingsvermogen en hard werken dit goede initiatief nu toch van de grond gekregen.

Lees het nieuwsbericht van het Prinses Máxima Centrum hier. Zie deze pagina voor meer informatie over onze werkzaamheden voor het centrum.